رویای زندگی
0 -021
هزینه ها در ترکیه
هزینه سفر به ترکیه

هزینه سفر به ترکیه

در این مقاله میخوانیم:‌ هزینه سفر هوایی و زمینی به ترکیه در سال 1403چقدر میباشد؟

استانبول بزرگترین و توریست پذیر ترین شهر ترکیه است. وجود بناهای تاریخی و آثار باستانی بسیار غنی، مراکز خرید مدرن و لوکس، کافه‌ها و رستوران‌های متعدد با غذاهای لذیذ محلی و بین‌المللی، سواحل زیبا و درخشان استانبول، شب‌های پویا و زنده جذاب‌ترین جاذبه‌های توریستی این شهر جادویی هستند و سالانه میلیون‌ها گردشگر را به سوی خود جذب می‌کند.

اگر می خواهید به صورت تور گروهی یا شخصی به ترکیه و شهر استانبول سفر کنید مطمئنا با هزینه های متفاوتی روبرو می شوید. روش سفر به ترکیه به صورت زمینی و هوایی، کیفیت سفر به ترکیه به صورت لوکس یا اقتصادی و زمان سفر به ترکیه در ایام پر گردشگر و “های سیزن” مانند بهار و تابستان و ایام کم گردشگر و “لو سیزن” مانند پاییز و زمستان عواملی هستند که بر هزینه سفر به ترکیه نقش آفرینی می کنند.

اگر می‌خواهید به استانبول سفر کنید و از جاذبه‌های جذاب گردشگری این شهر بازدید کنید، آژانس هواپیمایی و گردشگری رویای زندگی پیشنهادات ویژه‌ای را برای شما ارائه می‌کند. انواع آفر تور گردشگری استانبول با خدمات استثنایی و قیمت مقرون به صرفه در این آژانس گردشگری در انتظار شماست. همچنین اگر تمایل دارید در یک هتل خاص اقامت گزینید، کارشناسان مجرب این آژانس به دلیل ارتباطات کاری گسترده آن را برای شما رزرو می‌کنند. می توانید با کارشناسان آژانس تماس بگیرید یا به شعب تهران و کرج آژانس مراجعه حضوری داشته باشید.

هزینه سفر به استانبول

واحد پول ترکیه چیست؟

واحد پول رسمی کشور ترکیه لیر است و با نماد (₺) شناخته می‌شود. واحد زیرمجموعه لیر ترکیه، کروش نامیده می شود که هر لیر ترکیه معادل ۱۰۰ کروش می‌باشد. در ترکیه اسکناس‌های ۵ لیر، ۱۰ لیر، ۲۰ لیر، ۵۰ لیر، ۱۰۰ لیر و ۲۰۰ لیر وجود دارد و در مبادلات مالی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

زمانی که می‌خواهید به تور استانبول از تهران بروید به دو روش می‌توانید لیر ترکیه را تهیه کنید.

روش اول: خرید لیر ترکیه از صرافی‌های ایران

روش دوم: خرید لیر از صرافی‌های ترکیه

نکات مهم سفر به استانبول ترکیه

اگر می‌خواهید به کشور ترکیه و خصوصاً شهر استانبول سفر کنید باید نکات زیر را مدنظر قرار دهید.

  • زبان رایج مردم استانبول، ترکی استانبولی است ولی اگر ترکی بلد نیستید، تا حدودی می‌توانید با زبان انگلیسی با مردم ترکیه ارتباط گیری کنید.
  • ساعت رسمی در استانبول ترکیه حدود ۳۰ دقیقه عقب‌تر از ساعت رسمی ایران است.
  • وضعیت آب آشامیدنی در استانبول چندان مناسب نیست و بهتر است از آب معدنی استفاده کنید.
  • کد کشور ترکیه ۹۰+ و شماره‌های اضطراری استانبول شامل پلیس ۱۵۵، راهنمای استانبول ۱۱۸۳۲، آمبولانس ۱۱۲، آتش نشانی ۱۱۰، پلیس ترافیک ۱۵۴، پلیس ساحلی ۱۵۸ و پلیس گردشگری ۵۲۷۴۵۰۳ می‌باشد.
  • نوع برق شهری استانبول ۲۳۰ ولت/۵۰ هرتز- دوشاخ نوعF،C
  • اگر پول خود را به صورت دلار به همراه می‌برید حتماً مقداری اسکناس‌های ۵، ۱۰ و ۲۰ لیری برای مواردی چون حمل و نقل و موارد ضروری به همراه داشته باشید.
  • اگر محل اقامت شما در استانبول به گونه‌ای است که نیاز مداوم به حمل و نقل پیدا می‌کنید حتماً استانبول کارت را خریداری کنید.
  • قبل از سفر به استانبول برخی نرم‌افزارهای کاربردی برای این سفر را مانند گوگل مپ آفلاین بر روی گوشی همراه خود نصب کنید و راهنمای سفر به استانبول را به همراه داشته باشید.
  • قبل از سفر به استانبول شرایط آب و هوایی در استانبول را در زمانی که قصد سفر به این شهر دارید در نظر بگیرید.
  • اکثر هتل‌های استانبول تنها با صبحانه ارائه می‌شوند بنابراین برای وعده ناهار و شام حتماً برنامه‌ریزی کنید.

هزینه‌های پیش از سفر به ترکیه

زمانی که می‌خواهید برای سفر به شهر استانبول یا سایر شهرهای ترکیه برنامه‌ریزی کنید با یک سری هزینه‌های پیش از سفر مواجه خواهید شد. برخی از این هزینه‌ها شامل صدور یا تمدید گذرنامه، همچنین عوارض خروج از کشور، بیمه مسافرتی یا هزینه‌های این چنینی می‌باشد.

در لیست زیر به برخی از این هزینه‌های پیش از سفر اشاره می‌کنیم:

  • سازمان شهرداری: ۶۲۵۰ تومان
  • سازمان نیروی انتظامی: ۷۵ هزار تومان
  • انگشت نگاری: ۱۵ هزار تومان
  • دادرسی: ۲۰ هزار تومان
  • عکس و احراز هویت: ۴۲ هزار تومان
  • هزینه‌های دفتری: ۳۳ هزار تومان
  • عوارض خروج از کشور برای بار اول: ۴۰۰ هزار تومان
  • عوارض خروج از کشور برای بار دوم: ۶۰۰ هزار تومان
  • عوارض خروج از کشور برای بار سوم: ۸۰۰ هزار تومان

هزینه‌ سفر به کشور ترکیه یا اتوبوس

هزینه‌های پس از سفر به کشور ترکیه

پس از آنکه به استانبول سفر کردید هزینه‌های پس از سفر به این شهر مواجه خواهید شد. هزینه‌هایی مانند حمل و نقل، هزینه اقامت و خورد و خوراک، خرید از مراکز خرید استانبول از جمله مهم‌ترین هزینه‌هایی است که در انتظار شماست. در ادامه این نوشتار به این هزینه‌ها اشاره می‌شود.

هزینه حمل و نقل در استانبول

یکی از فاکتورهایی که در هزینه سفر به ترکیه موثر است، حمل و نقل در استانبول است. از جمله این وسایل حمل و نقل می‌توان به مترو، اتوبوس، تراموا، تاکسی‌های عمومی و اینترنتی و همچنین اجاره خودرو اشاره کرد. هزینه تاکسی در استانبول گران است و به صرفه‌ترین روش حمل و نقل استفاده از مترو و اتوبوس می‌باشد. همچنین نوعی ون زرد رنگ در استانبول به نام دلموش وجود دارد که اگر به صورت دسته جمعی به استانبول رفته‌اید می‌توانید با هزینه کمتر از تاکسی به وسیله دلموش به نقاط مختلف شهر جابجا شوید.

اگر با مترو در استانبول جابجا می‌شوید هزینه بلیط تک سفره مترو ۱۷ لیر و بلیط رفت و برگشت آن حدود ۲۵ لیر است. همچنین هزینه جابجایی با اتوبوس و تراموا در حدود ۱۵ لیر می‌باشد. اگر با اتوبوس مترو در استانبول جابجا می‌شوید بر اساس طول مسیر بین ۱۱ تا ۲۲ لیر هزینه باید بپردازید. هزینه سوار شدن بر کشتی بر اساس طول مسیر از حدود ۱۵.۵ لیر تا ۵۸ لیر متغیر است ولی اکثر مسیرهایی که گردشگران از آن استفاده می‌کنند بین ۱۵.۵ تا ۲۵ لیر هزینه دارد. هزینه بلیط کشتی از استانبول به جزایر پرنس حدود ۴۵ لیر است.

پیشنهاد می‌شود اگر در استانبول نیاز به حمل و نقل و جابجایی مداوم با وسایل حمل و نقل عمومی دارید حتماً استانبول کارت تهیه کنید. هزینه خرید استانبول کارت حدود ۷۰ لیر است و تا ۵۰۰ لیر قابلیت شارژ شدن دارد.

هزینه کرایه خودرو در استانبول بر اساس نوع ماشین بین ۱۰۰ تا ۱۲۰۰ یورو می باشد.

هزینه اقامت در هتل های استانبول

هزینه اقامت در استانبول

اقامت در شهر استانبول مهمترین بخش هزینه سفر به ترکیه محسوب می شود. هتل‌ها و اقامت‌ گاه های متنوعی در استانبول وجود دارد که شما می‌توانید در یک تور استانبول ۴ شب و ۵ روز در آنها اقامت کنید. هتل‌ها بر اساس تعداد ستاره و خدماتی که به گردشگران ارائه می‌دهند و همچنین نزدیکی و دوری به مرکز شهر و جاذبه‌های گردشگری استانبول قیمت‌های متفاوتی دارند. هزینه اقامت در یک هتل دو ستاره بین ۵۰۰ تا ۱۵۰۰ لیر، اقامت در یک هتل سه ستاره ۸۰۰ تا ۲۰۰۰ لیر، اقامت در یک هتل ۴ ستاره ۱۸۰۰ تا 4000 لیر و اقامت در یک هتل ۵ ستاره لوکس ۳۵۰۰ تا ۱۵۰۰۰ لیر برآورد می‌شود.

در استانبول نوعی از اقامتگاه‌ها مانند هاستل‌ها و مهمانخانه‌ها نیز وجود دارند که می‌توانید با هزینه‌های کمتری بر اساس عمومی یا خصوصی بودن اتاق ، در آنها اقامت کنید.